Rhodos

Restaurant Rhodos

Restaurant RhodosUit eten tijdens uw vakantie? Een overzicht van de beste restaurants op Rhodos.

 

 

 

 

Restaurant Island Lipsi, Rhodos

Restaurant Rhodos - Island LipsiIsland Lipsi is een traditioneel Grieks restaurant midden in het oude centrum van Rhodos. De stijlvolle aankleding en de grote stenen bogen in het restaurant geven net even dat extraatje aan het goede eten.

www.restaurantlipsi.com


Tamam, Rhodos

Restaurant Rhodos - TamamTamam maakt heerlijke gerechten uit allerlei keukens. Van de oosterse tot de westerse keuken. De aankleding van het restaurant is niet erg bijzonder, maar de gerechten en smaakcombinaties zijn uitstekend! 

Tamam Restaurant(Facebook)


Melenos Lindos restaurant

Restaurant Rhodos - Melenos Lindos Dit romantische restaurant maakt deel uit van het Melenos Lindos Hotel en ligt onder het Lindos Fort. Vanaf het terras kijkt u uit over de zee. De gerechten zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook bijzonder opgemaakt.

www.melenoslindos.com


Bojangles Restaurant, Lardos

Restaurant Rhodos - BojanglesEen in eerste instantie onopvallend restaurantje in Lardos. De kaart is echter zeer uitgebreid en het eten is uitstekend! Een echte aanrader wanneer u in de buurt verblijft. U zult zeer gastvrij worden ontvangen.

www.bojanglesrestaurantlardos.com


Mayor, Rhodos stad

Restaurant Rhodos - MayorDit restaurant is onder toeristen en de inwoners van Rhodos erg populair door zijn authentieke Griekse gerechten, verse ingrediënten en een zeer nette en vriendelijke bediening. 

Mayor(Facebook)

 


Kyma Beach Restaurant, Pefkos

Restaurant Rhodos - Kyma beach restaurantKyma Beach restaurant is een luxe restaurant aan het strand van Pefkos. Behalve het geweldige uitzicht vanaf het modern ingerichte terras, is ook het eten erg goed. De prijzen liggen iets hoger dan gemiddeld.

www.leebeach.webs.com


Manolis Taverna, Faliraki

Restaurant Rhodos - Manolis TaverneManolis Taverna in Faliraki word gerund door Manolis en zijn vrouw Barbara. De omgeving en aankleding zijn eenvoudig, maar knus. De prijs-kwaliteitverhouding van het eten is erg goed.

 

Manolis Restaurant(Facebook)


Romeo Restaurant, Rhodos

Restaurant Rhodos - RomeoSfeervol restaurant in het oude centrum van Rhodos stad. Ze serveren traditionele Griekse gerechten en hebben een gezellig terras tussen de oude gebouwen van Rhodos. 

www.romeo-restaurant.com

Rhodos Vakantie - Sunweb Rhodos vakantie - WTC 

Rhodos Vakantie - TUI Arke Rhodos vakantie - Elizawashere

 

 

Rhodos vakantie - Sunweb

Rhodos vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Rhodos vakantie - TUI Arke

Rhodos vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute

TUI Arke

Rhodos vakantie - Vakantiestunt

Rhodos vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Rhodos vakantie - Jiba

Rhodos vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba