Rhodos

Naaktstrand Rhodos

Naaktstrand RhodosRhodos heeft één nudistenstrand, het strand Mantomata. Dit strand, vlakbij Faliraki, ligt aan de Oostkust in een natuurlijke baai.

 

 

 

Mantomata nudist beach

Vlakbij Faliraki, net ten zuiden van de haven en het lange strand, liggen twee baaien. In de meest zuidelijke van deze twee ligt het strand Mantomata. Dit naaktstrand wordt langs de weg ook aangegeven met 'Mantomata nudist beach' bordjes. Nog iets verder naar het zuiden ligt Anthony Quinn Bay. 

Naaktstrand

Het Mantomata strand trekt een divers publiek, jong en oud, gezinnen en koppels, en van alle nationaliteiten. Als u een paar dagen na elkaar naar dit strand gaat is de kans groot dat u mensen gaat herkennen. Het zeewater is erg helder en er zijn visjes te zien, dus snorkelen kan hier erg goed. Houdt u er rekening mee dat er in zee stenen kunnen liggen. Waterschoenen kunnen uw voeten beschermen.

Faciliteiten

Het naaktstrand Mantomata is ongeveer 400 meter lang en bestaat uit zand en steentjes. Alleen op een handoek op het strand liggen is niet erg comfortabel, maar er zijn ligstoelen en parasollen die u kunt huren. Aan het strand zijn toiletten en douches en u vindt er een taverna met eten en drinken tegen heel redelijke prijzen. Net als veel andere stranden op Rhodos heeft Mantomata een blauwe vlag. Dit betekent onder andere dat het strand en het zeewater schoon zijn.

Rhodos Vakantie - Sunweb Rhodos vakantie - WTC 

Rhodos Vakantie - TUI Arke Rhodos vakantie - Elizawashere

 

 

Rhodos vakantie - Sunweb

Rhodos vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Rhodos vakantie - TUI Arke

Rhodos vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute

TUI Arke

Rhodos vakantie - Vakantiestunt

Rhodos vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Rhodos vakantie - Jiba

Rhodos vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba