Rhodos

Duiken Rhodos

Duiken RhodosRond Rhodos kunt u duiken op prachtige plekken. Bijvoorbeeld naar het gezonken schip voor Plimiri of in het heldere water van Kalithea baai.

 

 

Langs de kust van Rhodos kunt u op vele plaatsen goed duiken. Beginners en experts kunnen zich vermaken in het heldere blauwe water en de duikscholen op het eiland bieden cursussen aan op verschillende niveau's. 

Rond Rhodos zijn enkele prachtige duikplekken. Bij Lindos kunt u bijvoorbeeld duiken in onderwatergrotten en onder andere bij het dorpje Plimiri kunt u duiken naar een scheepswrak. De populairste plek om te duiken op Rhodos is de Kalithea baai. In het heldere water zijn grotten en u zult er allerlei vissen en zeedieren zien. 

H2O Duikschool

H2O biedt duiken en cursussen voor beginners en gevorderden. Behalve duiken aan de Oostkust, worden door H2O ook meerdere duiken georganiseerd aan de Westkust, waar enkele scheepswrakken liggen. 

H2Orhodes.com

Waterhoppers Duikschool

Duikschool de Waterhoppers is begonnen op Corfu en heeft nu ook meerdere duikscholen op Rhodos. Eén van de eigenaren is Nederlands. Met Waterhoppers kunt u op meerdere plaatsen duiken en ze bieden cursussen voor alle niveau's. 

Waterhoppers.com

Duiken met een handicap

LEPIA Dive is een nog relatief jonge duikschool in Rhodos. Deze duikschool biedt als enige op het eiland cursussen en duiktochten voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap. 

Lepiadive.com

Rhodos Vakantie - Sunweb Rhodos vakantie - WTC 

Rhodos Vakantie - TUI Arke Rhodos vakantie - Elizawashere

 

 

Rhodos vakantie - Sunweb

Rhodos vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Rhodos vakantie - TUI Arke

Rhodos vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute

TUI Arke

Rhodos vakantie - Vakantiestunt

Rhodos vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Rhodos vakantie - Jiba

Rhodos vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba