Rhodos

Wandelen op Rhodos

Wandelen op RhodosBehalve gezellige badplaatsen heeft Rhodos ook een prachtige natuur waar wandelliefhebbers uren kunnen wandelen. 

 

 

 

De meeste mensen verblijven op Rhodos in toeristische plaatsen waar altijd iets te doen is. Maar buiten de bekende badplaatsen ligt prachtige natuur waar u heerlijk kunt wandelen. Het landschap op Rhodos is groen en het beklimmen van heuvels wordt vaak beloond met een prachtig uitzicht. 

Wandelkaarten Rhodos

Ontdek de natuur van Rhodos en plan uw eigen route met een wandelkaart van Rhodos. Bij de Zwerver kunt u wandel- en wegenkaarten vinden. 

deZwerver.nl

Wandelen op Rhodos gids

In de wandelgids 'Wandelen op Rhodos' zijn 20 mooie wandelingen voor u uitgestippelt. U krijgt per wandeling een uitgebreide routebeschrijving, uitleg hoe u bij het startpunt komt, een kaartje en enkele GPS coordinaten. Per wandeling is aangegeven wat de moeilijkheidsgraad van de wandeling is, het aantal kilometer en een schatting van de duur. Ook wordt beschreven waarom de wandeling de moeite waard is. De kortste wandeling is 4,5 km en de langste 22 km. 'Wandelen op Rhodos' kunt u online bestellen:

WandelenopRhodos.nl


Wandelen in Rhodos - SNP

Wandelvakantie met SNP

De reisorganisatie SNP biedt een 8-daagse reis met wandelingen en fietstochten. U beslist zelf per dag welke tochten u maakt en of u wilt wandelen of fietsen. U verblijft in het dorp Kalavarda op het platteland aan de Noordwestkust van Rhodos. 

SNP.nl

Rhodos Vakantie - Sunweb Rhodos vakantie - WTC 

Rhodos Vakantie - TUI Arke Rhodos vakantie - Elizawashere

 

 

Rhodos vakantie - Sunweb

Rhodos vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Rhodos vakantie - TUI Arke

Rhodos vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute

TUI Arke

Rhodos vakantie - Vakantiestunt

Rhodos vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Rhodos vakantie - Jiba

Rhodos vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba