Rhodos

Activiteiten Rhodos

Activiteiten RhodosActiviteiten die u op Rhodos kunt doen. Kiest u voor een uitdagende jeepsafari, een onstpannende dag in de spa, een bezoek aan de vlindervallei, of wilt zien welke eilanden er om Rhodos liggen?

 

 

Vlindervallei Petaloudes

Bezienswaardigheden Rhodos - Vlindervallei

Bent u in de maanden juni, juli of augustus op Rhodos, dan mag u de vlindervallei in Petaloudes niet missen. Het hele jaar door kunt u heerlijk wandelen in dit mooie park, maar in deze drie maanden van het jaar is het extra bijzonder. De vallei is dan gevuld met duizenden Gestippelde Harlekijn vlinders. In het park vindt u ook een klein museum met meer informatie.

 Vlindervallei tour


Jeep Safari Rhodos

Activiteiten Rhodos - Jeep safari Rhodos

Self-Driving: Zelf rijden tijdens een safari in open jeeps, met een maximum van 4 personen per jeep. De route loopt door het noorden van Rhodos.

Jeep Safari met bestuurder:
Wilt u liever niet zelf rijden, dan kunt u genieten van een hobbelige en avontuurijke safari met een chauffeur. U kunt kiezen voor een safari in het zuiden of noorden van Rhodos.

De Initiatiefnemers van Jeep Safari Rhodes zijn Nederlanders. Lees meer op de website:

Jeep Safari Rhodes


Spa Rhodos

Spa Rhodos - Spa1 RhodosOptimaal ontspannen tijdens uw vakantie op Rhodos. Een bezoek aan een spa zal u helpen om lichaam en geest te ontspannen, wanneer u zich volledig overgeeft aan de weldadige behandelingen. Spa 1 is een luxe, schone en moderne spa in Rhodos stad. Bij Spa 1 ligt de focus op uw gezondheid, uw schoonheid en uw welzijn. Met het personeel van Spa 1 bepaalt u de perfecte combinatie van behandelingen, naar uw wens.

www.Spa1.gr


Marine Aquarium Rhodos

Activiteiten Rhodos - Marine Aquarium RhodosDit gebouw, gebouwd in 1935, werd in 1937 in gebruik genomen als onderzoekscentrum naar het leven in de Middellandse zee. Vandaag wordt het gebouw voornamelijk nog gebruikt als groot aquarium voor toeristen en als zeemuseum. In dit bijzondere, ronde gebouw vindt u zowel kleine aquaria, als ook een onderwatergrot.

Rhodes-Aquarium.hcmr.gr


Ferry Rhodos

Activiteiten Rhodos - Ferry RhodosBezoek de eilanden Chalki, Patmos, Santorini, Symi of Patmos, met de veerboot vanuit de haven van Rhodos. De haven ligt in het noordelijke gedeelte van de oude stad Rhodos. Vanuit de haven vertrekken er de hele dag veerboten naar de verschillende eilanden van Griekenland, en naar Turkije.

www.Overtocht.nl


Meer activiteiten op Rhodos

Activiteiten Rhodos - meer activiteiten Rhodos

Voor meer activiteiten op Rhodos kunt u bij Rhodes Adventures terecht. Hier worden dagelijks leuke activiteiten aangeboden zoals: bergklimmen, wandelen, scuba diven op Symi of Chalki en jeep safaries. www.rhodesadventures.com

Rhodos Vakantie - Sunweb Rhodos vakantie - WTC 

Rhodos Vakantie - TUI Arke Rhodos vakantie - Elizawashere

 

 

Rhodos vakantie - Sunweb

Rhodos vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Rhodos vakantie - TUI Arke

Rhodos vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute

TUI Arke

Rhodos vakantie - Vakantiestunt

Rhodos vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Rhodos vakantie - Jiba

Rhodos vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba