Rhodos

Excursies Rhodos

Excursies RhodosExcursies naar Rhodos stad en Lindos. Bekijk het aanbod van dagtours en halve dagtours op rhodos.

 

 

 

Privé tour Lindos

Excursies Rodos - Privetour LindosBezoek het oude dorp Lindos en de indrukwekkende 4000 jaar oude acropolis tijdens een 4 uur durende excursie! Met een deskundige privé gids aan uw zijde reist u langs de Oostkust van het eiland. Bewonder de Lindos Acropolis, bezienswaardigheden van Byzantijnse ruïnes en een oude Griekse tempel tegen de baai van St. Paul en ga naar de Church of the Ascension/Kerk van de Hemelvaart in het dorp Lindos. 

>>Lees Meer 


Rhodos stad tour

Excursies Rhodos - Rhodos stad tourMaak kennis met de stad Rhodos op een 3,5 uur durende privé tour, en ontdek oude binnenstad van Rhodos. Met een privégids leren over de geschiedenis van de stad. Bewonder de erfenissen van de Johannietridders. Bekijk de opvallende stadspoorten van Porte d'Amboise. Maak een wandeling langs de Straat van de Ridders en bezichtig het Paleis van de Grootmeester.

>>Lees Meer 


Privé tour Lindos en de het oude stadsdeel van Rhodos stad, dagtour

Excursies Rhodos - dagtour oude stadOntdek het pittoreske dorpje Lindos en bezoek vervolgens de oude stad van Rhodos met zijn betoverende middeleeuwse bezienswaardigheden. De hele dagtour wordt geleid door een deskundige privé gids en bevat wandeltochten door Lindos Acropolis, het dorp Lindos en de oude stad van Rhodos. Leer alles over de historische bezienswaardigheden van Rhodos, zoals het Paleis van de Grootmeester van de Ridders van Rhodos. 

>>Lees Meer

 

Rhodos Vakantie - Sunweb Rhodos vakantie - WTC 

Rhodos Vakantie - TUI Arke Rhodos vakantie - Elizawashere

 

 

Rhodos vakantie - Sunweb

Rhodos vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Rhodos vakantie - TUI Arke

Rhodos vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute

TUI Arke

Rhodos vakantie - Vakantiestunt

Rhodos vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Rhodos vakantie - Jiba

Rhodos vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba