Rhodos

Stranden Rhodos

Stranden RhodosStranden op Rhodos. Rhodos heeft veel prachtige stranden. Deze liggen voornamelijk aan de oostkant van het eiland.

 

 

 

Bij de meeste stranden op het eiland heeft het water een aangename temperatuur en het water is vaak zo helder dat u de bodem ziet en er soms zelfs visjes ziet zwemmen. Enkele mooie stranden op Rhodos zijn:

Stranden Rhodos - St. Pauls Bay

St. Pauls Bay, Lindos

Eén van de mooiste en toch relatief rustige stranden van Rhodos is het strand aan St. Pauls Bay. Deze kleine natuurlijke baai ligt bij Lindos en is te zien vanaf de akropolis van Lindos. Het kleine strandje loopt langzaam af in het warme, heldere water en is daardoor ook erg geschikt voor kinderen. 


Stranden Rhodos - Tsambika beach

Tsambika Beach, Archangelos

Tsambika Beach is een van de drukkere stranden van Rhodos, en dat is ook niet vreemd. Het lange kindvriendelijke strand heeft goede voorzieningen en is perfect voor watersport, zonnebaden en zwemmen. U kunt de nabijgelegen berg beklimmen, naar een klein wit kerkje. Hier heeft u een prachtig uitzicht over het strand en de omgeving. 


Stranden Rhodos - Pallas

Pallas, Lindos

Dit strand is misschien wel het bekendste strand van Rhodos. Als u al eens over Lindos gelezen heeft is de kans groot dat u een foto van dit strand heeft gezien. Het glasheldere water, het gouden strand en het uitzicht op het witte dorpje Lindos maken dit strand erg geliefd onder toeristen.


Stranden Rhodos - Anthony Quinn Bay

Anthony Quinn Bay, Faliraki

Het strand van de kleine Anthony Quinn Bay is mooi. Niet het kleine strand zelf, maar de omgeving en het water zijn wonderschoon. Het strand heeft veel stenen, maar u kunt een ligbedje huren en u heeft dan een prachtig uitzicht over het heldere azuurblauwe water en de rotsen van de baai. 
 


Stranden Rhodos - Elli beach

Elli Beach, Rhodos stad

Langs het meest noordelijke puntje van Rhodos ligt Elli Beach. Met helder weer kunt u in de verte Turkije zien liggen. Elli Beach is niet het mooiste strand van Rhodos, maar wel heerlijk als u in Rhodos stad verblijft en even naar het strand wil. Het kan hier nog wel eens waaien, wat in de hete zomermaanden erg fijn is. In de zee, iets van de kust, staat een duikplank die voor iedereen toegankelijk is. 

Rhodos Vakantie - Sunweb Rhodos vakantie - WTC 

Rhodos Vakantie - TUI Arke Rhodos vakantie - Elizawashere

 

 

Rhodos vakantie - Sunweb

Rhodos vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Rhodos vakantie - TUI Arke

Rhodos vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute

TUI Arke

Rhodos vakantie - Vakantiestunt

Rhodos vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Rhodos vakantie - Jiba

Rhodos vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba