Rhodos

Snorkelen Rhodos

Snorkelen RhodosSnorkelen is een leuke en goedkope activiteit voor jong en oud. Het heldere water om Rhodos is heel geschikt om te snorkelen.

 

 

 

Rhodos staat bekend om zijn heldere baaien en de vele bijzondere vissen en koralen langs de kust. Voor wie deze onderwaterwereld eens wil bekijken, maar niet wil of kan duiken, is snorkelen een ideale optie. Voor het snorkelen is geen ervaring vereist en het water aan de oppervlakte van de baaien heeft meestal een aangename temperatuur. Het water het warmste in de maanden juli en augustus. 

Voor een snorkelactiviteit heeft u weinig meer nodig dan duikbril en snorkel en is daarom ook geschikt voor mensen met een beperkt vakantiebudget.

Snorkelplaatsen Rhodos

Aan de Oostkust van Rhodos is Kalithea een erg populaire plek om te snorkelen en te duiken. Dat heeft te maken met het heldere water in de baaien en de diversiteit aan vissen en ander onderwaterleven. In tegenstelling tot het duiken, dat niet overal is toegestaan, kunt u bijna overal om het eiland snorkelen. Ons advies is echter om binnen de bekende/populaire baaien, waar ook vaak gezommen wordt, te blijven. In sommige baaien wordt het zwemmen afgeraden in verband met sterke stromingen onder het wateroppervlak.

Snorkelexcursies Rhodos

Waterhoppers hebben een programma ontwikkeld wat begint met een eenvoudige les waar de basis beginselen van het snorkelen worden geleerd. Daarna volgen drie snorkeltours verspreid over de hele dag, waarin u leert de verschillende vissen te herkennen en verschillende snorkel technieken worden geoefend.

www.waterhoppers.com

Rhodos Vakantie - Sunweb Rhodos vakantie - WTC 

Rhodos Vakantie - TUI Arke Rhodos vakantie - Elizawashere

 

 

Rhodos vakantie - Sunweb

Rhodos vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Rhodos vakantie - TUI Arke

Rhodos vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute

TUI Arke

Rhodos vakantie - Vakantiestunt

Rhodos vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Rhodos vakantie - Jiba

Rhodos vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba