Rhodos

Rhodos airport

Rhodos AirportRhodos heeft één actief vliegveld, vlakbij Rhodos stad. Alle informatie over Rhodos airport. 

 

 

 

Vliegen naar Rhodos

Rhodos airport (RHO), ook wel Diagoras international airport genoemd, is het enige actieve vliegveld op Rhodos. Dit vliegveld lig aan de Westkust van Rhodos, 15 km van Rhodos stad. In het hoogseizoen kunt u rechtstreekse vluchten boeken naar Rhodos airport, maar in het laag- en midseizoen zult u vaak één of twee keer moeten overstappen. Een rechtstreekse vlucht van Schiphol naar Rhodos duurt ongeveer 4 uur. Voor vliegtickets naar Rhodos kunt u terecht op onze pagina Vliegtickets Rhodos

Rhodos airport transfers

In ongeveer 25 minuten rijdt u met een auto van Rhodos airport naar Rhodos stad. Voor het vliegveld staan taxi's en in de aankomsthal vindt u loketten waar u auto's kunt huren. Wilt u graag verzekerd zijn van een huurauto en van te voren een auto regelen, kijkt u dan op onze pagina Auto huren. Voor het vliegveld vindt u ook bushaltes. De vertrektijden verschillen per seizoen. Bussen naar Rhodos gaan door de week overdag ongeveer 2 keer per uur. In het weekend is dit iets minder vaak. De huidige vertrektijden kunt u vinden op: Ando.gr (Engels)

Hotel Rhodos airport

Wilt u een hotel boeken vlakbij Rhodos airport, dan kunt u goed terecht in de Rhodian Sun of Vallian Village. Beide hotels liggen vlakbij het vliegveld. Deze gezellige familiehotels zijn simpel, maar erg netjes en bieden bijzonder goede service. 

Rhodos Vakantie - Sunweb Rhodos vakantie - WTC 

Rhodos Vakantie - TUI Arke Rhodos vakantie - Elizawashere

 

 

Rhodos vakantie - Sunweb

Rhodos vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Rhodos vakantie - TUI Arke

Rhodos vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute

TUI Arke

Rhodos vakantie - Vakantiestunt

Rhodos vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Rhodos vakantie - Jiba

Rhodos vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba